View

Puloverji

Odkrijte ultimativno udobje in brezčasen stil z našim visokokakovostnim rahlo oversized modnim puloverjem s kapuco iz linije Jojo72. Naša strast do detajlov in vrhunska kakovost se odražata v vsakem centimetru tega puloverja, ki bo zadovoljil vaše najvišje modne standarde.

Izdelan iz 85% česanega, “ring-spun” organskega bombaža, je ta pulover ne le izjemno mehek na otip, ampak tudi trajnosten in prijazen do okolja. Minimalističen dizajn poudarja čistost linij, kar omogoča vsestransko kombiniranje s številnimi stili in dodatki.

Pulover je opremljen z dvoslojno kapuco, ki dodatno poudarja njegov sodoben videz. Vrvica in plastični zamašek za vrvico omogočata prilagajanje kapuce po vaših željah, medtem ko dodaja pridih urbanega šarma. Ne samo, da vas bo ohranjal toplo v hladnejših dneh, ampak bo tudi izražal vašo edinstveno modo in slog.

Z Jojo72 puloverjem s kapuco boste izstopali v množici, saj združuje vrhunsko kakovost, udobje in brezčasen dizajn. Pridružite se revoluciji stila z oblačili, ki jih navdihujejo strast do igre in življenja – doživite Jojo72 izkušnjo danes!